Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

H CIA αποκαλύπτει τα απόρρητα αρχεία της για τα UFO... Χ-Files


«Ρίξτε μια ματιά στα X- Files μας. Πέντε έγγραφα για τον Μόλντερ και 5 για την Σκάλι. #TheTruthIsOutThere», έγραψε στο Twitter της η CIA, δίνοντας στη δημοσιότητα έναν μεγάλο αριθμό αποχαρακτηρισμένων εγγράφων, των λεγόμενων X-Files, με αναφορές που έχουν γίνει στην υπηρεσία για την εμφάνιση Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (UFOs) στους ουρανούς του κόσμου. Ανάμεσα στα έγγραφα και μία μαρτυρία που κατέγραψε η Καθημερινή το μακρινό 1952!
Οι λάτρεις του διαστήματος αλλά και των θεωριών συνωμοσίας έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, μπαίνοντας για λίγο στο ρόλο των διάσημων πρακτόρων Μόλντερ και Σκάλι της δημοφιλούς σειράς The X-Files, αφότου η CIA με αφορμή την επανεμφάνιση της θρυλικής σειράς X-Files, φρόντισε να τους ενημερώσει για τον αποχαρακτηρισμό απόρρητων αρχείων της.
H CIA αποχαρακτήρισε το 1978 εκατοντάδες έγγραφα στα οποία περιγράφονται με λεπτομέρεια οι έρευνές της για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα -έγγραφα που χρονολογούνται κυρίως από τα τέλη των δεκαετιών του 1940 και του 1950.

«Εδώ θα βρείτε πέντε αρχεία από τα απόρρητα έγγραφα που νομίζουμε ότι ο πράκτορας Φοξ Μόλντερ της τηλεοπτικής σειράς X-Files θα ήθελε να χρησιμοποιήσει, ώστε να πείσει τους άλλους για την ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας. Εμείς επιλέξαμε άλλα πέντε αρχεία που θεωρούμε πως η αμφισβητίας σύντροφος του Μόλντερ, η μυστική πράκτορας Ντάνα Σκάλι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, για να αποδείξει πως υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τις εμφανίσεις UFO. Η αλήθεια είναι εκεί έξω», σημειώνει στην ιστοσελίδα της η Αμερικάνικη Υπηρεσία Πληροφοριών.
Για τον Μόλντερ:
Για την Σκάλι:
Στα… X-Files υπάρχει και μία ελληνική έκπληξη! Πρόκειται για μία μαρτυρία από την Ανατολική Γερμανία, την οποία καταγράφει η Καθημερινή στις 9 Ιουλίου του 1952.
Πρωταγωνιστής είναι ένας 48χρονος Γερμανός, ο Όσκαρ Λίνκε, ο οποίος δηλώνει ότι είδε έναν ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται σε ένα δάσος κοντά στη Σοβιετική Ζώνη. Ο Λίνκε γύρναγε μια μέρα σπίτι του μαζί με την τότε 11χρονη κόρη του όταν το λάστιχο της μοτοσικλέτας του έσκασε. Την προσπάθεια του να βρει μια λύση διέκοψε η κόρη του που του έδειξε με το δάκτυλο της κάτι περίεργο. Ήταν κάτι άγνωστο. Ο Λίνκε άφησε την μοτοσικλέτα του και πλησίασε προς τα εκεί που του έδειχνε η κόρη του. Όταν έφτασε σε μία απόσταση περίπου 50 μέτρων είδε ένα αντικείμενο που είχε προσγειωθεί στο έδαφος και δύο άντρες με λαμπερές μεταλλικές στολές να τον κοιτάζουν. Η στολή τους περιλάμβανε και μία λάμπα που αναβόσβηνε ανά διαστήματα.
Ο «θαρραλέος» Λίνκε δεν έμεινε όμως εκεί, κατάφερε να φτάσει σε απόσταση μόλις 10 μέτρων, όπου πίσω από έναν φράκτη είδε ένα όχημα που έμοιαζε με ιπτάμενο δίσκο να είναι «παρκαρισμένο» στο έδαφος. Είχε διάμετρο 13-15 μέτρα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του.
Τότε η κόρη του τον φώναξε και οι «εξωγήινοι» που την άκουσαν έσπευσαν να μπουν στον δίσκο τους. Λίγο μετά το «διαστημικό όχημα» θα γινόταν πράσινο, μετά κόκκινο και βγάζοντας φλόγες θα άρχιζε να περιστρέφεται και να υψώνεται μέχρι να χαθεί στον ουρανό της Γερμανίας.
Όπως γράφει η Καθημερινή της εποχής, πολλοί πολίτες της περιοχής ανέφεραν τότε ότι είδαν κάτι σαν κομήτη να σκίζει τον ουρανό. Στην κατάθεση του ο Λίνκε είχε πει πως θα πίστευε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του «ονειρεύονταν», αν δεν είχε πάει στο σημείο του συμβάντος λίγο μετά την κινηματογραφική απογείωση του ιπτάμενου δίσκου και δεν είχε δει ότι το χώμα ήταν φρεσκο-σκαμμένο.
Όπως είχε δηλώσει υποψιαζόταν ότι αυτό που είδε δεν αποκλείεται να ήταν μία καινούρια εφεύρεση των Σοβιετικών
Δείτε το έγγραφο για το δημοσίευμα της Καθημερινής:
Ανάμεσα στα έγγραφα υπάρχουν και οι φωτογραφίες που τράβηξαν πολίτες στις οποίες εμφανίζονται «περίεργα αεροσκάφη».
Δείτε ορισμένες από αυτές:

tvxs



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου