Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Σ. Κοτρώτσος: "Τα πάντα θα κριθούν μέσα σε 25 ημέρες"

Νέα Κρήτη


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις  μέσα στις επόμενες 25 μέρες βλέπει ο δημοσιογράφος των "Παραπολιτικών fm" Σεραφείμ Κοτρώτσος, μιλώντας στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη.  
Το δεύτερο κύμα των προαπαιτούμενων με αιχμή το Ασφαλιστικό, δημιουργούν υποψίες νέων διαρροών στη κυβερνητική πλειοψηφία.
Ταυτόχρονα πολιτικό, οικονομικό και μηντιακό κατεστημένο εκτιμά ότι υπάρχει περιθώριο για πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα.
Όμως τα σενάρια περί οικουμενικών κυβερνήσεων λέει ο Σ. Κοτρώτσος, δημιουργούν όρους κενού και πρόπλασμα να εμφανίσουν στο τέλος ακόμη και ως αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή, κάτι που αρκετοί δείχνουν να το προσπερνούν.
Κατά την εκτίμηση του, η μόνη εναλλακτική είναι η διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του Τσίπρα, αλλά με πειστικούς όρους από και προς το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Αντίθετα τυχόν συνεργασία με τον Λεβέντη θα έχει μόνο πρόσκαιρα οφέλη.
Κατά τον Σεραφείμ Κοτρώτσο τα περιθώρια ανοχής και όχι στήριξης στη κυβέρνηση Τσίπρα από την κοινωνία έχουν στενέψει δραματικά, αλλά η εικόνα βαθιάς περιδίνησης στην αντιπολίτευση καθιστά για την ώρα τις όποιες εξελίξεις απρόβλεπτες ακόμη και στα όρια του πλήρους αδιεξόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου