Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Λυγερός: "Συμφωνία με βαρύτατα μέτρα σε συνθήκες ασφυξίας"

Νέα Κρήτη


Στις προκλήσεις και στις κρίσιμες ώρες για τη χώρα, τους πολίτες και τους Ευρωπαίους αναφέρθηκε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός.
Έκανε λόγο για πιέσεις που ασκεί το «ευρωπαϊκό ιερατείο», τις μεταξύ τους πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες αλλά και τα σενάρια εξελίξεων εντός της χώρας μας.
Εκτίμησή του είναι πως ο Τσίπρας επιθυμεί μια συμφωνία αλλά το ερώτημα είναι «αν το ευρωπαϊκό ιερατείο επιθυμεί αυτή η επώδυνη συμφωνία» να γίνει με την κυβέρνηση Τσίπρα.
«Είναι πιθανόν, παρά την επιθυμία Τσίπρα για συμφωνία, αν τα μέτρα είναι τόσο σκληρά που δεν τα αντέχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, να παραμερίσει ώστε μία άλλη κυβέρνηση να την υπογράψει και να επανέλθει στις επόμενες εκλογές», είπε ο κ. Λυγερός.
«Το δημοψήφισμα κατέδειξε τουλάχιστον πως ό,τι κι αν γίνει ιστορικά δε θα έχει τη συναίνεση του ελληνικού λαού με το συντριπτικό 61,3%. Απλά είμαστε πλέον σε απόλυτη "ομηρία" με την οικονομία μας, ένα κλικ πριν την κατάρρευση, ασύνταχτα και με βία να εξωθούμαστε εκτός Ε.Ε.», υπογράμμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου