Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε την πόρτα της Δικαιοσύνης

ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση


Τώρα που και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το τρίτο Μνημόνιο, αθωώνονται οριστικά όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.
Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκαν με το καλημέρα στην κυβέρνηση, με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Στις 19 Φεβρουαρίου έγραφα:
Μετά το νέο αριστερό Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο είναι ένα ανέκδοτο. Ας το συνεχίσουν, όμως, αφού έχει πολύ μεγάλη πλάκα.

Το χειρότερο με το νέο αριστερό Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ενοχοποιείται πια και ένα κομμάτι του κόσμου της Αριστεράς που πίστεψε τον Αλέξη Τσίπρα. Λάθος του αλλά τον πίστεψε.
Πιάστηκε το χέρι μου τα τελευταία πέντε χρόνια να γράφω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας δεν είναι η χρεοκοπία αλλά η απουσία της Δικαιοσύνης.
Αν δεν οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας, η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσει κεφάλι.
Το τρίτο Μνημόνιο, το αριστερό Μνημόνιο, με επιβεβαιώνει. Δυστυχώς.
Με το νέο Μνημόνιο, ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε για πάντα την πόρτα της Δικαιοσύνης.
Οπότε, να είστε έτοιμοι και για το τέταρτο Μνημόνιο.
Στο τέταρτο Μνημόνιο, το διακύβευμα θα είναι αν θα επιτρέψουν στους Έλληνες να μείνουν στην Ελλάδα.
(Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα συστημικός. Είναι ένα ακόμα χαρτί των ολιγαρχών. Όσο αρνούμαστε να το παραδεχτούμε, σκάβουμε το λάκκο μας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου