Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Αφήστε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο


Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως πρέπει να πιέσουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν απόψε το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων για το νέο Μνημόνιο. Διαφωνώ κάθετα.

Πρέπει να αφήσουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εκφραστούν ελεύθερα.
Είναι ο μόνος τρόπος να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με όλους αυτούς τους γελοίους που υποδύονται τους αριστερούς επαναστάτες, ενώ είναι χέστηδες και παρτάκηδες.
Αφήστε τους να περάσουν το νέο Μνημόνιο, και να πάνε μετά να κρυφτούν για πάντα στην τρύπα τους.
Ούτως ή άλλως, τα μέτρα του Μνημονίου είναι αδύνατον να εφαρμοστούν και η χώρα πάει ολοταχώς για έξοδο από το ευρώ, οπότε τουλάχιστον να γλιτώσουμε από όλους αυτούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Απόψε, κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καίγονται για πάντα. Στο εξής, για αυτούς θα υπάρχει μόνο αηδία και περιφρόνηση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αξιοπρέπεια δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
Βέβαια, αυτοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα.
Ας απολαύσουμε τις φωνούλες τους, όταν θα ψιθυρίζουν «ναι», νομίζοντας πως δεν τους ακούει κανείς.
(Στους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Ο Πάνος Καμμένος είπε σήμερα πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα, αν και θα ψηφίσει το νομοσχέδιο που το επιτρέπει. Ναι, Πάνο Καμμένε, δεν θα επιτρέψεις την κατάσχεση σπιτιού, όπως δεν θα ψήφιζες ποτέ Μνημόνιο και δεν θα συμμετείχες ποτέ σε κυβέρνηση που ψηφίζει Μνημόνια. Η αλήθεια είναι πως τον Καμμένο τον είχα για μάγκα. Τελικά, είναι μάγκας μόνο στα λόγια.)
(Ας μαζέψει κάποιος τα ψιθυριστά ναι όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα βίντεο. Είναι πάρα πολύ αστείοι. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν λέει ναι· σηκώνει το χέρι. Ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα δεν λέει πολλά λόγια. Μιλάει στη μάχη για τη ρήξη και την ανατροπή.)


Πηγή pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου