Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Eurogroup


Τη μεγάλη μάχη του Eurogroup δίνει σήμερα η Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν τη μητέρα όλων των μαχών στην Γιουροβίζιον.

Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη και οι παίκτες μας χαλάρωσαν χτες, κάνοντας βουτιές και πατητές στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεπέρασε το πρόβλημα με τις απανωτές συνεντεύξεις που τον ταλαιπωρούσε, και αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή τον αγώνα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παίξει με το σύστημα «μόνος μου και όλοι σας», ενώ θα βάλει «κόκκινες γραμμές», με την ελπίδα οι αντίπαλοί μας να μην έχουν αχρωματοψία.

Αν η ομάδα μας πετύχει τον «έντιμο συμβιβασμό», θα ακολουθήσει η ρευστότητα από την ΕΚΤ, οπότε θα υπάρχουν χρήματα για μπάνια και παγωτά το καλοκαίρι.


Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, αφού δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το δημοψήφισμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα πάει αυτή τη φορά στο επίσημο δείπνο αλλά οι αντίπαλοι υπουργοί δεν θα πάνε -γιατί θα πάνε μπουρδελότσαρκα-, οπότε ο Γιάνης θα πάρει τους μεζέδες και θα τους φέρει στην Ελλάδα, για να μας τους μοιράσει και να την κάνουμε ταράτσα.

Το ενδιαφέρον για το σημερινό αγώνα του Eurogroup δεν είναι μεγάλο, γιατί, μετά από 300 «κρίσιμα» Eurogroup, οι eurofans έχουν βαρεθεί, οπότε το Eurogroup θα πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο -σαν την Eurovision- και να επιτρέπεται να ψηφίζουμε από το τηλέφωνο τον υπουργό που μας αρέσει, και να παραγγέλλουμε πίτσες και σουβλάκια.

Πηγή pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου