Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η "Γιάφκα" των καναλαρχών μέσα από τα non paper

the Crypt of Banking News


Από τη Νούλα Χρυσοχοΐδου

Και ενώ δίνεται μάχη στρατηγικής, συμμαχίας και σημασίας, στην Ρωσία εκπρόσωποι των καναλαρχών κινούνται μεθοδικά με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης. Τα γνωστά θαλασσοδάνεια και οι οφειλές για την χρήση των συχνοτήτων από το 2010-2014 βγαίνουν τελικά στο φως. 

Η συνάντηση ήταν πριν από λίγες μέρες σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας, οι εκπρόσωποι των καναλαρχών και των βαρόνων των ΜΜΕ, συνολικά έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις πασίγνωστοι δημοσιογράφοι, δύο πολιτικά πρόσωπα (ο ένας της ΝΔ και ο ένας του ΠΑΣΟΚ), νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί.....

Αγαπημένα πρόσωπα των πάνελ, με ιδιαίτερες δημόσιες σχέσεις, παλιοί "τηλεοπτικοί αστέρες" ακόμα και μέχρι σήμερα τιμώμενα πρόσωπα.... Και με θέμα συζήτησης(;) ο συντονισμός του νέου "γραφείου" καθώς οι τέσσερις δημοσιογράφοι θα περάσουν την γραμμή των καναλαρχών - αφεντικών - βαρόνων για κατά μέτωπο επίθεση της λίγο μηνών Κυβέρνησης -Συγκυβέρνησης. Φυσικά για τις ξεχασμένες οφειλές ετών που τους χαρίστηκαν από προηγούμενες κυβερνήσεις ούτε λόγος....αλλά και για τις ανύπαρκτες άδειες των καναλιών που ελπίζουμε να μην ξεχαστούν σε συρτάρια γραφείων των νέων Υπουργών και Βουλευτών!!


Και ιδού το non paper των χρεών τους...έτσι για να μην ξεχνιόμαστε μέρες που είναι..!!


Νούλα Χρυσοχοϊδου
Οικονομολόγος-Αρθρογράφος
bankauthors.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου