Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

La Marionnette

The Crypt of Banking News


Από την Νούλα Χρυσοχοίδου 

Οι μαριονέτες παίζουν ήδη στο θέατρο....Μαριονέτες πολιτικοί, μαριονέτες οικονομολόγοι, μαριονέτες τραπεζικοί και μαριονέτες "περιθωριακοί"....Αυτοί που θέλουν ή αυτοί που θα μας σώσουν(;) ..ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει την χρεοκοπία μας. Γινόμαστε για μια ακόμη φορά μάρτυρες-θεατές στο θέατρο του οικονομικού παραλογισμού!!!

Φταίει η νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική ή η νεοφιλελευθερη παγκοσμιοποίηση τελικά(;). Μετά απο τις απανωτές περικοπές, την καταστροφική οικονομική πολιτική, τα επίπεδα ανεργίας και τον αφανισμό της μεσαίας κοινωνικής τάξης οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σπεύδουν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας συμφέροντα.....Οικονομική γεωπολιτική το ονομάζουν....!!!! Ο φόβος και ο τρόμος...


Η Ελλάδα με την παραπληγική-τετραπληγική της οικονομική πολιτική, προκαλεί βλάβες οι οποίες μπορεί να εντοπίζονται στην αυχενική, θωρακική ή οσφυϊκή μοίρα της οικονομίας μας που κατά συνέπεια  προκαλεί την κινητική δυσλειτουργία του κράτους. Η αναπηρία αυτή μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη ανάλογα με την έκταση και το σημείο της βλάβης. 

Η παράσταση αρχίζει, τα φώτα σβήνουν και η αυλαία ανοίγει....

 Ο Καραγκιόζης πολιτογραφήθηκε και τελικά είναι Έλληνας....
........Θα φανεί στο χειροκρότημα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου