Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

"Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων"

the Crypt of Banking News


Από τη Νούλα Χρυσοχοϊδου
....Και είναι η αρχαία ιστορία αυτή που μας δίδαξε και συνεχίζει να μας διδάσκει....Σαν άλλος Σαμψών, ο Τσίπρας που πρίν από 3.500 χρόνια γκρέμιζε τις κολόνες του ναού όπου τον είχαν δεμένο οι εχθροί του, με μόνο μια μικρή παραλλαγή......επιδιώκει να βάλει σε τρίτους "φιτίλια" και να προδώσει τα μυστικά τους, έτσι εμφανίζεται στα Ευρωπαϊκά (;), στα Διεθνή (;) αλλά και στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες.
Η Σκύλα και η Χάρυβδη, η Έχιδνα,  οι Όρνιθες, η Σφίγγα και οι Στυμφαλίδες και όλα τα αρχαία αυτά μυθικά πλάσματα εμφανίστηκαν στην σύγχρονη Ελλάδα.
Και η  προπαγάνδα τρόμου από τα ''σύγχρονα όντα'' ξεκίνησε πρίν απο λίγες μέρες με την ανακοίνωση των εκλογών στην δεδομένη στιγμή που η Ελλάδα χρωστάει 320 δις ευρώ-μόνο το δημόσιο χρέος(;)...!!! Οι καυγάδες φουντώνουν στην Γερμανία, ο Γιωργάκης ανακοίνωσε το νέο κίνημα, ο Τσίπρας είναι ο δοσίλογος, ο Σαμαράς γυρνάει απο πόλη σε πόλη ψάχνοντας υποστηρικτές και το καλύτερο στο τέλος: Η νέα βαφή της Cristal Color έχει αλλάξει την εποχή του ξανθού με την σύλληψη του Ξηρού να έχει γίνει το θέμα των ημερών!!

Επί της ουσίας δεν τοποθετήθηκε κανείς. Όλοι κοιτούν να καρπωθούν την δόξα!Της κυβέρνησης που έσωσε την ελληνική οικονομία(;) Της σύλληψης του κακού τρομοκράτη που θα χτυπούσε αθώους πολίτες(;) Τη νέα σοσιαλιστική δημοκρατική Ελλάδα, που ανοίγει νέο παράθυρο στην ιστορία της(;)
Μα επιτέλους Κυρίες και Κύριοι, κινδυνολογείτε, σπέρνετε τον πανικό, δεν αφήνετε να αναπνεύσουν οι πολίτες σας ελεύθερα, επιθυμείτε να φυλακίσετε το μυαλό του απλού ανθρώπου σε μια αυστηρή μεν αλλά μοντέρνα φυλακή δε, παρέχοντας όλα τα "κομφόρ". Δεν ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες απο κανέναν, είτε πολιτικό, είτε δημόσιου χαρακτήρα πρόσωπο να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της εποχής, των πολιτών, της χώρας! Θα αυξηθεί τελικά το Φ.Π.Α; Θα χρεοκοπήσει και επίσημα η χώρα; Θα ενισχυθεί η μέση ελληνική οικογένεια; Θα αλλάξει ο φορολογικός νόμος για τους ελεύθερους επαγγελματίες;
Και η απάντηση όχι μονολεκτική σας παρακαλούμε, τοποθετηθείτε επι της ουσίας κυρίες και κύριοι υπεύθυνοι του δημοσίου συμφέροντος: Πώς θα γίνουν όλα αυτά(;)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου