Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

'Οι Κοινοβουλευτικές κοτσάνες τριών χρόνων''




Από τη Νούλα Χρυσοχοϊδου
Μέσα στο 2014 συνέβησαν πολλά, γεμάτο το καλάθι απο φρούτα και λαχανικά...!!!!Οικονομικές Εξελίξεις, Πολιτικές συγκρούσεις, Κοινωνικοί προβληματισμοί .... Αυτός ο κοινοβουλετικός χρόνος τελικά τελείωσε με τις πιο ξεκαρδιστικές ατάκες από τους ίδιους μας τους βουλευτές .... Και όπως λέει ένας πολύ καλός φίλος..."Επειδή έχεις μνήμη χρυσόψαρου..." Ας πάμε να θυμηθούμε τις πιο κορυφαίες αυτών που ειπώθηκαν στην τριετία που πέρασε και ο θεός να μας φωτίσει μετά από αυτά που θα διαβάσουμε καθώς σε δύο βδομάδες περίπου απο σήμερα θα κληθούμε να τους ψηφίσουμε..... 
 Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τις γνωστές σε όλους μας: 
Κοινοβουλευτικές κοτσάνες.... 
Απολαύστε τους!!!
Ιορδάνης Τζαμτζής απαντά: “Θα μας κλ@@@εις τ’ αρ@@@ια!”. (Ελπίζω εκτός αιθούσης)

Ραχήλ Μακρή: “Θα σας κρεμάσουμε όλους!”(Το απόλυτο κενό...μια μαύρη τρύπα!!!!)


Ηλίας Παναγιώταρος: “Το είπε και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κολοκοτρώνης”. (Και το επιβεβαίωσε ο Μητσούλης Καραϊσκάκης)


Άδωνις Γεωργιάδης: “Δεν θ’ αφήσω την τρόικα να μου πάρει τη δόξα για τις απολύσεις”.

(Η μόνη καταγεγραμμένη του δόξα – οι χαρακτηρισμοί “μπουμπούκος” και “παιδαράς” από την παγκοσμίου φήμης μαέστρο του “Ορού της Αλήθειας”)

Πέτρος Τατσόπουλος: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα”. (Ιπποκράτους και Καλλιδρομίου γωνία υπάρχουν παράπονα)
Νίκος Νικολόπουλος: “Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του. Από την Ευρώπη των εθνών, στην Ευρώπη των… πουστ@@@ιών!”. (Άσε μας κουκλίτσα μου)

Αλέξης Τσίπρας: “Οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη”. (Ο Σόιμπλε θα δυσκολευτεί κομμάτι)


Μιχάλης Λιάπης: “Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Πήγα στην Κουάλα Λουμπούρ να ησυχάσω από το δράμα μου”. (Γελάει ο κόΖμος, μάνα μ’)


Χαράλαμπος Αθανασίου, υπουργός Δικαιοσύνης: “Γάμος μεταξύ γκέι; Δεν το συζητώ, δεν το διανοούμαι!”. (Μπάμπη μου, άμα σε καψουρευτεί ο Μπραντ Πιτ, εσύ να μην του κάτσεις)


Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Είχα άλλες υποχρεώσεις και δεν διάβασα το Μνημόνιο”. (Δεν το διάβασε, περιμένει να βγει σε ταινία)


Γιάννης Στουρνάρας: “Το μόνο σοβαρό κείμενο σε αυτή τη χώρα είναι το Μνημόνιο”. (Ρε Ντοστογιέφσκι γίγαντα, πόσο μαλάκας παίζει να είσαι;)


Ηλίας Κασιδιάρης: “Σε καμία περίπτωση δεν απειλούμε. Δεν μας το επιτρέπει η ηθική μας και το πνευματικό μας επίπεδο”. (Κατάλαβας, Σβορώνε καρ@@λη, γ@@@ω την πουτ@@@μου, παλιοπουσ@@@ αεί γαμ@@@ου ρε κωλ@@@παιδο)


Βασίλης Διαμαντόπουλος: “Ραντεβού στα γουναράδικα”. (Αν αργήσω πάρε μου μια ρενάρ αρζαντέ)


Πάνος Καμμένος: “Αν βρεθώ σε χαντάκι, να ξέρετε ποιοι με φάγανε”. (Μάγκεψαν τώρα κι οι φελλοί και θέλουν καταδύσεις)


Ιορδάνης Τζαμτζής: “Παίρνω μόλις 5.450, κάποιοι βουλευτές ξεραίνουν και το σκ@τό τους”. (Και το κάνουν σταφίδα για κέικ)


Πάνος Καμμένος: “Επειδή επικαλέστηκαν σήμερα τον Αγιο Αντώνιο – μεγάλη η χάρη του! – επιθυμούμε και την παρουσία του Αγίου Φανουρίου, για να φανερωθεί τι ακριβώς έχει γίνει σε αυτόν εδώ τον τόπο”. (Αν βρεθεί σε χαντάκι ξέρετε ποιοι άγιοι τον φάγανε)


Χρυσούλα Γιαταγάνα: (Ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής της σύστησε να ολοκληρώσει την ομιλία της): “Μισό λεπτό, κύριε Πρόεδρε, να ολοκληρώσω για τον κύριο Παπανδρέου” και “Θανατική ποινή για τον Παπανδρέου!”. (Πρώτα τους πηδάμε, μετά τους κρεμάμε)


Σταύρος Θεοδωράκης: “Εάν υπήρχαν κομματικές οργανώσεις το ’73, θα είχαν αποτρέψει το Πολυτεχνείο”. (Ανιστόρητο!)


Θεανώ Φωτίου: “Ο Τσίπρας θα κάνει δημοψήφισμα μετά τις εκλογές”. (Κάποιος να τη μαζέψει ΤΩΡΑ – πέρα από πλάκα!)


Αντώνης Σαμαράς: “Μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο”. (Θεός: “Μίλησα με τον Αντώνη, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χειρότερο”)


Ραχήλ σε Καρατζαφέρη: Aποφάσισε πας σε μπο@ρδ@λο ή σε τρελάδικο;
«Τελικά αγαπητέ πρόεδρε Καρατζαφέρη αποφάσισε να πας σε μπο@ρδ@λο@ο ή σε τρελάδικο;», έγραψε η βουλευτής των ΑΝΕΛ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Στον ίδιο τόνο και η ανακοίνωση της, μόνο που σε αυτήν στρέφει τα βέλη της και στον πρωθυπουργό. «Στο πλευρό του «τρελαντώνη» για την πολιτική επιβίωση. Οι φίλοι που έγιναν προδότες ξαναγίνονται φίλοι και όλοι μαζί ξεπερνούν τις αντιπαλότητες αρκεί να διασφαλίσουν μια καρεκλίτσα σε μια Συγκυβέρνηση που καταρρέει υπό το βάρος της ανικανότητας της»


Και πριν βιαστείτε να ψηφίσετε ως σοφότεροι εμού, ξαναδιαβάστε το άρθρο για να δείτε  ότι απο τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα τελικά....και όχι γιατί κάποιοι δεν ψηφίζουν (αποχή απο την εκλογική διαδικασία), αλλά γιατί όταν ψηφίζουν το κάνουν με λάθος κίνητρα!!!!

Αυτός τελικά είναι ένας κοινοβουλευτικός χρόνος....
Οι ατάκες τους; Όντως άφησαν εποχή....
Όλα εκείνα που ειπώθηκαν χωρίς ενοχή....
Και αυτά που συντηρεί η δικής μας ανοχή.....

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου