Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Τροφή Για Σκέψη



Του Παναγιώτη
Οικονομόπουλου
Ø      Τροφή για Ντροπή!
Ένας λαός ανάξιος να λέγετε Έλληνες! Ένας λαός που δεν έχει τόλμη, θάρρος και αρετή αλλά ντρέπεται κρυωμένος στο σπίτι του δεν έχει δικαίωμα να είναι ελεύθερος αλλά είναι ράγιας!
Ø      Πραγματικά υπάρχουν ηλίθιοι που πιστεύουν ότι η απελευθέρωση των κανόνων συναλλαγής με την απορύθμιση της δανειοδότησης, πιστοποίησης και εποπτείας των διαδικασιών ιδιωτικής παράγωγης και συναλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και την ιδιωτικοποίηση οργανισμών κοινής ωφέλειας θα δημιουργήσει οικονομική ανάπτυξη; Δεν καταλαβαίνουν ότι σε περιόδους ύφεσης αυτό που θα επιφέρουν είναι η καταστροφή των οριακών ΜΜΕ, την συγκέντρωση κεφαλαίου στις επιχειρήσεις με συγκριτικό πλεονέκτημα και δύναμη, την άνοδο των τιμών και περιορισμό της προσφοράς, την ενεργεία των απολυμένων από τις κλειστές ΜΜΕ, την άνισο κατανομή του εισοδήματος και τον περιορισμό της προστασίας των καταναλωτών όπως και την μειωμένη παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας των όποιων η κατανομή θα εξαρτάται από τη εισοδηματική ικανότητα!

Ø      Κάποιοι απορούν γιατί ο Έλληνας δεν πιστεύει στον εαυτό του! Πως να πιστέψουν οι Έλληνες στον εαυτό τους όταν οι άθλιοι της συγκυβέρνησης και των εμετικών ΜΜΕ προπαγανδίζουν κάθε μέρα τον φόβο και την υποταγή στους ξένους δανειστές; Όταν διπλά μας τόσοι Έλληνες πεινάμε, οι νέοι ξενιτεύονται και τόσοι αυτοκτονούν; Όταν η φορολογία, η ανεργία και η μείωση μισθών και συντάξεων έχουν τόσους γονατίσει; Όταν η ιδιοκτησία ακινήτων διώκεται, η αρρώστια θερίζει, η άδεια δεν έχει δάσκαλους και η δημόσια περιουσία που ανήκει στην τωρινή και μελλοντικές γενεές ξεπουλιέται; Όταν ο Έλληνας μειώνεται σε ράγιας τι να πιστέψει πλέον στο παρόν που τον έχουν καταδικάσει; Το μονό που του μένει και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να επαναστατήσει για να πιστέψει σε ένα καλύτερο μέλλον!

Ø      Έχει επικρατήσει μια αποικιακή Τυρρηνία του κεφαλαίου...και αυτή θα επεκτείνεται όσο ο λαός δεν επαναστατεί και δεν αντιστέκεται......τώρα πάνε να κάνουν τους πλειστηριασμούς ηλεκτρονικούς ώστε να μην μπορούν οι πολίτες να αντιδρούν μπροστά στα δικαστήρια! ξεσηκωθείτε γιατί τίποτε δεν θα μείνει από την περιουσία των Ελλήνων!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου