Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν τις εγκαταστάσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ

ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση


Σύμφωνα με τα LuxLeaks, εννιά εταιρείες ελληνικών συμφερόντων φοροαποφεύγουν, απολαμβάνοντας το ευνοϊκό φορολογικό σύστημα του Λουξεμβούργου, αλλά τα καθεστωτικά ελληνικά ΜΜΕ κάνουν για μια ακόμα φορά την πάπια. Καμία αναφορά στα ονόματα αυτών των ελληνικών εταιρειών.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ συνεχίζουν να παίζουν τον άθλιο ρόλο που παίζουν, εδώ και δεκαετίες, εναντίον των πολιτών της χώρας μας.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχουν καμία σχέση με την δημοσιογραφία. Υπάρχουν μόνο και μόνο, για να προωθούν τα άθλια συμφέροντα των άθλιων ιδιοκτητών τους.
Και δυστυχώς, όλοι οι πολιτικοί του κοινοβουλευτικού φάσματος συνεχίζουν να τα επισκέπτονται καθημερινά και χαριεντίζονται με σιχαμερά υποκείμενα που υποδύονται τους δημοσιογράφους.
Όποιος πιστεύει πως κάποιο πολιτικό κόμμα θα συγκρουστεί με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ -αφού γίνει κυβέρνηση-, δεν ξέρει τι του γίνεται.
Η κατάσταση με τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν πάει άλλο.
Αυτά τα μπουρδέλα πρέπει επιτέλους να κλείσουν. Και μετά να περάσουν στα χέρια των πολιτών.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, επί δεκαετίες, είναι εχθροί των πολιτών και της πατρίδας.

Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν τις εγκαταστάσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ και να πάρουν πίσω τις δημόσιες συχνότητες, που ανήκουν σε όλους μας αλλά έχουν παραχωρηθεί δωρεάν, επί δεκαετίες, σε μερικούς νταβατζήδες.
Το κάψιμο των γραφείων βλακωδών free press ευνοεί τα ισχυρά καθεστωτικά ΜΜΕ.
Οι πολίτες πρέπει να «επισκεφτούν» τις εγκαταστάσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ και να πετάξουν έξω τα αηδιαστικά κτήνη που υπηρετούν τους νταβατζήδες.
Όλα αυτά τα ΜΜΕ, τα τηλεοπτικά κανάλια τα έχουμε πληρώσει εμείς.
Τα έχουμε πληρώσει εμείς για να κάνουν δουλειές δέκα νταβατζήδες.
Δεν έχουν νόημα οι πορείες και οι διαδηλώσεις, όταν αυτοί έχουν στα χέρια τους την ενημέρωση και μπορούν να παρουσιάζουν τα πάντα όπως τους συμφέρει.
Οι πορείες πρέπει να πάνε στις εγκαταστάσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ και οι πολίτες πρέπει να πάρουν αυτά τα ΜΜΕ στα χέρια τους.
Όλα τα υπόλοιπα είναι παρελάσεις και επαναστατική γυμναστική του κώλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου