Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η Χ.Α «ξελασπώνει» Σαμαρά με κρυφή κάμερα

info-war


Μόνο σαν δώρο προς το επιτελείο Σαμαρά μπορεί να χαρακτηριστεί το video που παρουσίασε η Χρυσή Αυγή και στο οποίο ο γ.γ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκος φαίρεται να συνομιλεί με τον Η.Κασιδιάρη.
Αν και από το video προκύπτουν, θεωρητικά, ευθύνες για παρέμβαση του Δένδια και του Αθανασίου στο έργο της δικαιοσύνης και μάλιστα με απευθείας εντολή από το γραφείο του πρωθυπουργού, με την κίνησή της η Χρυσή Αυγή φαίνεται να πετυχαίνει ένα διπλό στόχο:
Καταρχήν κερδίζει πόντους στις δικαστικές της περιπέτειες και εμφανίζεται σαν θύμα κυβερνητικής σκευωρίας. Ταυτόχρονα όμως επιβεβαιώνει την «θέληση» της ΝΔ να πατάξει το φαινόμενο του νεοναζισμού.
Κανένας λόγο δεν γίνεται φυσικά για την έμμεση στήριξη που είχε ο νεοφασισμός όλα αυτά τα χρόνια από κυβερνητικά στελέχη και συνεργάτες του κόμματος που παρουσίαζαν την Χρυσή Αυγή σαν «αδελφό κόμμα».
Από την στοιχομυθία προκύπτει πέραν πάσης πλέον αμφιβολίας ο ρόλος του Μπαλτάκου σαν άτυπου συνδέσμου με τα νεοναζιστικά μορφώματα και τις δυνάμεις της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα.
Επίσης είναι εμφανης ο τρόπος με τον οποίο ο Σαμαράς χειρίστηκε επικοινωνιακά την υπόθεση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.
Το video πάντως είναι εμφανώς μονταρισμένο σε κάποια σημεία τα οποία δεν δώθηκαν στη δημοσιότητα.
Α.Χ
Δείτε το Video πατώντας εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου