Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Δύο «οι όροφοι αγάπης» του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου !

Αναδημοσιεύτηκε από την 



Το Κοινωνικό Ιατρείο «μεγαλώνει» πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες του για να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες.

Στην οδό Μακρυγιάννη 141 (Κηπούπολη Περιστερίου) δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου ετοιμάζεται ένας επιπλέον νέος όροφος υπό τη φροντίδα και την υποστήριξη της Μητρόπολης Περιστερίου.


Με πυρετώδεις ρυθμούς, με ενθουσιασμό, με αυτοθυσία και αγάπη από τους εθελοντές, το Κοινωνικό μας Ιατρείο ομορφαίνει και επεκτείνεται. Mέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου συναντήθηκαν με τοπικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης μας. Tο Κοινωνικό Ιατρείο Περιστερίου χαιρετίζει την συμμετοχή και την έμπρακτη συμπαράσταση αυτών των φορέων και γνωστοποιεί ότι ένα μέλος  της Πρωτοβουλίας Ανέργων Περιστερίου θα συμμετέχει στη συντονιστική επιτροπή του Κοινωνικού Ιατρείου της πόλης μας. Η συμμετοχή αυτή είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι η σύμπραξη αυτών των κοινωνικών φορέων ενδυναμώνει το «κύμα Αλληλεγγύης» και ενισχύει την ελπίδα και την αξιοπρέπεια όλων μας.



Η συντονιστική επιτροπή του Κοινωνικού Ιατρείου με μεγάλη περηφάνια ενημερώνει ότι το Κοινωνικό Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου σε σύντομο χρονικό διάστημα  θα αρχίσει να επιτελεί το έργο του και θα προσφέρει Πρωτοβάθμια Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφενός και αφετέρου στήριξη και συμπαράσταση σε κάθε συνάνθρωπο μας ώστε να ανταπεξέλθει στη δεινή και σκληρή καθημερινότητα μας.


Πηγές : peristerinews.gr, pitsounicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου