Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας «συμπράττει» με το Ιατρείο Αλληλεγγύης Περιστερίου

Αναδημοσιεύτηκε από την 



Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος, η συντονίστρια του Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου ιατρός Πηγή Τάρλα και ο υπεύθυνος Οργάνωσης και Επικοινωνίας του Ιατρείου καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης επισκέφτηκαν σήμερα 13 Ιουλίου 2012 τον ΙΣΑ. Στα γραφεία, στην οδό Σεβαστουπόλεως στους Αμπελόκηπους συνάντησαν τον Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη.


Μέσα σε ένα φιλικό και εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία των Ιατρείων Αλληλεγγύης.


Η εγκάρδια φιλία του Γιώργου Βαθιώτη με τον Γιώργο Πατούλη συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία μιας ισχυρότερης συνεργασίας και αλληλοβοήθειας του Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου με τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας.



Οι παριστάμενοι της συζήτησης επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά την ενεργή συμμετοχή τους στις κοινωνικές αναφορές εκδηλώνοντας το απαράμιλλο ενδιαφέρον τους προς όλους τους συνανθρώπους μας.


Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η μετουσίωση του Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου σε ένα θεσμό που δημιουργήθηκε για να αναπτύξει μια μακροχρόνια και εποικοδομητική σχέση αυτών των φορέων με όλους τους πολίτες του Περιστερίου.


Η δημιουργία αυτής της ουσιαστικής σχέσης μεταξύ του Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει ως στόχο την ποιότητα ζωής και την ασφαλή Πρωτοβάθμια Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη όλων των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.


                                              Για το Ιατρείο Αλληλεγγύης Περιστερίου


  H Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής        Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης και Επικοινωνίας                   
Πηγή Χ. Τάρλα MD, MSc                                              Γιώργος Βαθιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου