Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κύπρια υπουργός σε Ρουμάνα του ΔΝΤ: «Γεμίσαμε μετανάστες από τη χώρα σας»


Η Κύπρια Υπουργός Εργασίας Κυρία (με κεφαλαίο) Χαραλάμπους έδειξε αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, βάζοντας στην θέση της ιταμή υπάλληλο του ΔΝΤ, εν αντιθέσει με τους Ελλαδίτες ομολόγους της.
Σε «σόου» εξελίσσονται οι συναντήσεις της Τρόικα με την κυπριακής κυβέρνησης, με την Κύπρια υπουργό Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους να τα «ψέλνει» στη Ρουμάνα εκπρόσωπο του ΔΝΤ.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα διαλόγου που καταγράφηκε κατά τη συνάντηση της διεθνούς αντιπροσωπείας με κυβερνητικά στελέχη στη Λευκωσία. με μια σκληρή αντιπαράθεση της εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλιας Βελκουλέσκου, που κατάγεται από τη Ρουμανία και της Κύπριας υπουργού Εργασίας, Σωτηρούλας Χαραλάμπους.

Συγκεκριμένα, όταν η Κύπρια υπουργός Εργασίας ζήτησε να μιλήσουν για μέτρα αύξησης των εσόδων του δημόσιου, αλλά όχι για περικοπές σε μισθούς, η Ρουμάνα εκπρόσωπος του Ταμείου, Ντέλια Βελκουλέσκου της απάντησε ότι στις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης υπήρξαν περικοπές κατά 25%.


Η κυρία Χαραλάμπους ξεσπάθωσε όμως, απαντώντας της: «γι΄ αυτό και γεμίσαμε με μετανάστες από τη χώρα σας»!

Μετά από αυτό πάντως αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η νέα συνάντηση στελεχών της κυπριακής κυβέρνησης με την τρόικα που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου